Onze service

Auto services Mirauto: vertrouwd vakwerk

fact-counter-bg-1-750x315

Reparatie en onderhoud

Autobedrijf Mirauto repareert en onderhoudt alle automerken.
Voor al uw reparatie- & onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats welke is uitgerust met de modernste apparatuur welke het hedendaagse autopark van een garage verlangt.
Voor het maken van een afspraak kunt u het beste even telefonisch contact opnemen of bij ons langskomen, wij kunnen u dan direct van een advies of een vrijblijvende prijsopgave voorzien.

Car cleaning

MIRauto repareert en onderhoudt alle automerken. Voor al uw reparatie- & onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een werkplaats welke is uitgerust met de uitgebreide en moderne apparatuur welke het hedendaagse autopark van een garage verlangt.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of bij ons langskomen, wij kunnen u dan direct van een advies of een vrijblijvende prijsopgave voorzien.

Schade reparatie

Naast het reinigen van auto’s kunnen wij ook (kleine) schade aan uw auto repareren. Wij repareren diverse soorten deukschade voor u en in overleg ook kleine lakschade. Ook bij verschillende soorten motorische schade kunnen wij u van dienst zijn.

Onderhoudsbeurten en APK

Voor het onderhouden van uw auto kunt u ook bij MIRauto terecht.  Bij Mirauto kunnen we op basis van je auto, kilometerstand en het aantal kilometers per jaar – precies zien wat er moet gebeuren en welke kosten je kunt verwachten.Wij kunnen onderhoudsbeurten en APK uitvoeren voor alle merken. Heeft je auto een beurt nodig? Vraag gratis een offerte aan! Of maak gelijk een afspraak!

Verkoopbegeleiding

Wilt u uw auto verkopen, dan zorgen wij ervoor dat uw auto gereinigd en indien nodig uitgedeukt wordt. Daarnaast voorzien wij deze van een nieuwe APK. Indien gewenst kunnen wij het verkoopproces verder ook gedeeltelijk of geheel van u overnemen.

Mirauto – Autobedrijf © All Rights Reserved.2024